2023 İSLAM İKTİSADI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİYLE BULUŞUYOR!

28 September 2023
Bu yıl altıncısı verilecek olan İslam İktisadı Ödülleri, İslam İktisadı alanındaki çalışmaları desteklemek ve nitelikli çalışmaları teşvik etmek amacıyla verilmekte ve kamuoyu tarafından da büyük bir ilgiyle takip edilmektedir. Ödüller 2018 yılından itibaren her yıl araştırma, katkı, uygulama ve tez olmak üzere 4 kategoride verilmektedir.
 
İslam İktisadı Araştırma Ödülü; her yıl alanda özgün araştırmalar gerçekleştirmiş kişi veya kurumlara verilirken İslam İktisadı Uygulama Ödülü; İslam iktisadının, çeşitli şekillerde hayatın farklı alanlarında uygulanmasıyla gelişmesine özgün katkılar sunmuş, yenilikçi uygulamalara veriliyor. İslam İktisadına Katkı Ödülü; İslam iktisadı alanına yapmış oldukları katkılarla toplumda öncü kişi veya kurumlara veriliyor. İslam İktisadı Tez Ödülü ise bu alanda lisansüstü çalışmalarını sürdüren ve yürütmüş oldukları tez çalışmalarıyla alanının teorik boyutuna olduğu kadar pratiğe de katkıda bulunan genç araştırmacılara veriliyor.

Her yıl kamuoyu tarafından ilgiyle takip edilen İslam İktisadı Ödülleri bu yıl da sahiplerini bekliyor. Almış olduğu başvurular neticesinde, jüri tarafından titizlikle değerlendirilerek ödül sahipleri belirleniyor. İslam İktisadı Araştırma Merkezi (İKAM) tarafından 13-15 Ekim tarihlerinde İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi'nde düzenlenecek olan 11. İslam İktisadı Atölyesi'nde bu seneki İslam İktisadı Ödülleri sahiplerini bulacak. 
 
Açılış Programı ve Ödül Töreni

13 Ekim 2023 / 19.00
İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi, Merkez Yerleşke Konferans Salonu, Elmalıkent-Ümraniye
 


Kayıt Formu:

DESTEKLEYEN KURULUŞLAR

DİĞER SİTELERİMİZ