2020 İslam İktisadı Ödülleri Sahiplerini Buluyor!

06 March 2020

2020 İslam İktisadı Ödülleri sahiplerini buluyor. Bu yıl verilecek ödül başlıklarına İslam İktisadı Tez Ödülü ve İslam İktisadı Özel Ödülü de eklendi.

İslam İktisadı Atölyelerinin her yıl açılış konferansı öncesinde sahiplerini bulan İslam İktisadı Ödülleri, bu sene 8. İslam İktisadı Atölyesinin Altunizade Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek açılış konferansında sahiplerini bulacak. Bu yıla kadar İslam İktisadı Araştırma Ödülleri,  İslam İktisadı Uygulama Ödülü ve  İslam İktisadına Katkı Ödülü başlıkları altında toplamda 3 dalda verilen ödüllere, İslam İktisadı Tez Ödülü de eklendi. Ayrıca bu yıla özel, İslam İktisadı Özel Ödülü de sahibini bulacak.

İslam İktisadı ödülleri, ilgili alanda gerçekleştirilen ilmi çalışmaları ve uygulamaları teşvik etmek için verilmektedir. Ödüller; İslam iktisadı çalışmalarının daha derinlikli ve uzun soluklu bir şekilde sürdürülmesini, mevcut iktisadi sorunların çözülmesine yönelik yeni açılımların ortaya konmasını ve hem teori hem de uygulama alanında yeni ve derinlikli çalışmaları teşvik etmeyi amaçlamaktadır.

DESTEKLEYEN KURULUŞLAR

DİĞER SİTELERİMİZ